luni, 25 martie 2013

Vise pierdute in zadar...


Am observat că de ceva timp vremea de afară nu poate să-mi mai dicteze starea de spirit. 
Oamenii care obisnuiam să-i numesc prieteni se îndepărtează încetul cu încetul de mine.
Și recunosc, poate am eu o parte din vină. 

Da, nu am fost cea mai bună persoană. Am o mie, poate doua... de defecte.Însă știu un lucru : cînd țin la cineva, țin cu tot sufletul.
În momentul ăsta am atîtea probleme că chiar nu mi-ar fi frică sa fac ceva cu viața mea. Nu că m-aș arunca sub o mașina... dar nici n-aș fi împotrivă să vină peste mine una.

E ciudat cum ajungi să ții la cineva și în momentul în care crezi că totul e ok , că în sfârșit e cum vrei tu  , apare cineva și strică tot. 
Chiar nu înțeleg pentru ce mă și consum .Oricum , mulțumesc !
Sunt extrem de obosită și e extrem de tîrziu pentru a-mi îndrepta greșelile. Așa că fie mă acceptați așa cum sunt, fie ne continuăm viața pe două căi diferite. Trăiesc in haosul ăsta de mult prea mult timp sperînd că ceva se va intampla pînă la urmă. Deși știu că tot ceea ce se poate intampla e să treacă timpul și să ramîn cu regrete. întotdeauna rămîi cu regrete cand lași timpul să decidă in locul tau.

 

2 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=dbTV7o7Tnlc

    RăspundețiȘtergere
  2. " Este imposibil ca nici una dintre lacrimile mele sa nu miroase a munte ,este imposibil ca nici unul din muntii de patimi sa nu-L trezeasca pe Dumnezeu in noaptea invierii noastre ; Este imposibil sa nu se fi auzit ,
    sa nu se fi simtit cutremurul produs cand toate pacatele noastre dormeau ; Este imposibil sa vrei sa traiesti
    si nici o padure sa nu-ti primeasca ofranda ...
    Este imposbil sa fi murit de atatea ori fara ca Dumnezeu sa nu-ti fi gravat numele pe nici una din planetele daruite tie la nastere ; Este imposibil ca dragostea
    sa nu fi dat niciodata cu barda in tine : Vreau sa fac dragoste cu viata apoi sa ma dusmaneasca dac-o vrea ! "

    RăspundețiȘtergere